CV

Lad mig præsentere mig selv.

Mit navn er Ruud Barbier, jeg er et 62 år gammelt multimenneske, og kommer fra Holland. I 1987 flyttede jeg til Danmark og har boet i Lundby siden medio 2006.
Mine uddannelser er præget af alsidighed som det fremgår af mit CV. Siden jeg var 13 år gammel har jeg beskæftiget mig med naturen, mest som amatørornitolog men også med naturpleje og udstopning af de døde fugle, som vi fandt rund om kring. Desuden har jeg arbejdet på et fuglehospital indtil 1976.

Fra 2007 til 2013 har jeg taget uddannelsen til naturhistorisk konservator ved ’Den Kongelige Danske Kunstakademi, Skolerne for Arkitektur, Design og Konservering (KDAK), Konservatorskolen’.
Jeg opnåede en bachelorgrad (bach. scient. cons.) i juni 2010 og bestod min kandidat (cand. scient. cons.) i september 2013.

I august 2011 startede jeg mit firma: ‘DANAKONS – Den Flyvende Hollænder’ og i december 2011 fik jeg min autorisation som zoologisk konservator.

Jeg har været selvstændig anlægsgartner fra 1994-2002, hvor jeg gjorde meget ud af kundekonsult og design af nyanlæg, samt ajour-førelse af min viden om nye produkter, materialer og arbejdsmetoder, blandt andet igennem diverse kurser, som også fremgår af mit CV.

Derudover har jeg lavet træskulpturer, naturlegeredskaber og møbler i træ efter eget design. Jeg betjener de fleste typer af værktøj og maskiner (inklusiv gravemaskiner op til 3,5 t.) og kan lide kreativt håndværk.

Som selvstændig erhvervsdrivende har jeg ofte måtte finde mange akutte kreative løsninger på mange forskellige typer problemer.

Siden 1990 har jeg jævnligt beskæftiget mig med teaterteknik, dels som lys- og lydtekniker og, på det sidste, som scenograf/lysdesigner og, i et par tilfælde, også som produktionsassistent samt instruktør.
Ansættelsesforhold har for det meste været freelance, eller frivilligt.

Træskulptur af Fyretræsstamme

Klik her for at se om:

Uddannelser
Arbejdsliv
Fritid